VI utfører både ordinær tannbehandling og mer avansert behandling. Våre tannleger/tannpleiere fokuserer på smertefri behandling, og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Du vil bli godt informert om ulike behandlingsalternativer og priser.

 

Tannimplantat

 

Dersom en tann går tapt kan man erstatte den tapte tannroten med et tannimplantat. Enkelt sagt opereres en titanskrue i kjevebenet som ligger under slimhinnen. Denne gror fast i kjevebenet, slik at man kan feste en ny tannkrone, en bro eller en protese. Implantater kan benyttes enten om det skulle være en enkelt tann, flere eller alle i kjeven. Behandlingsformen er veldokumentert og brukt i over 30 år.

Tannimplant – en livslang erstatning

Implantatbehandling har en veldig god prognose når den utføres på rette indikasjoner, og mange pasienter kan regne med en livslang erstatning for sine tapte tenner. Selve titanskruen blir ikke slitt men porselenstennene kan eventuelt byttes ut med årene.

Implantatbehandling

En implantatbehandling begynner med en innledende konsultasjon der vi utfører en grundig klinisk og røntgenologisk undersøkelse. Enkelte sykdommer og visse tilstander ellers utelukker eller vanskeliggjør innsettelse av implantater.

Etter at implantatet er operert inn i kjeven må du vente i 3 - 6 måneder før implantatene kan belastes, dvs før det kan lages tenner som settes på dem. Under behandlingsperioden kan en hvis ønskelig lage midlertidig tenner.

Dental-Implants.jpg