VI utfører både ordinær tannbehandling og mer avansert behandling. Våre tannleger/tannpleiere fokuserer på smertefri behandling, og setter av god tid til å lytte til deg og dine behov. Du vil bli godt informert om ulike behandlingsalternativer og priser.

 

Tannpleie​

Tannpleie er den viktigste forebyggende behandlingen vi kan tilby deg. Vi informerer deg om årsaken til ulike tannsykdommer og diskuterer hvordan du selv kan forebygge dem.

Vi viser deg hvordan du rengjør tennene på enklest mulig måte. Samtidig utfører vi en profesjonell tannrens av dine tenner med spesielt egnet utstyr og profesjonell tannkrem. Dette fjerner bakteriebelegg og misfarging på tennene dine. Har du mye misfarging som er forårsaket av for eksempel kaffe, te og vin kan vi også rengjøre tennene ved hjelp av AirFlow. AirFlow er et spesialutstyr som rengjør tennene ved å blåse aluminiumsalter på dem. 

 

Den viktigste tannpleien utfører du selv hjemme ved hjelp av tannbørste, tannkrem, tanntråd og fluorskyll. Dessverre merker man sjelden selv om man har hull i tennene eller har en tannkjøttbetennelse. Derfor er det viktig å besøke tannpleier eller tannlege for regelmessige undersøkelser. 

Airflow.jpg